B-csapat a bajnokin a kupaderbi között

Létrehozva: 2014. november 23. 14:17
Két dobogóesélyes csapat találkozik az argentin labdarúgó-bajnokság tavaszi szezonjának 17. fordulójában, a nagy csata azonban a Boca Juniors miatt elmaradhat.


Boca Juniors-Independiente - kezdés 23:10 óra

  • A 4. fogadja az 5. helyezettet az argentin bajnokság 17. fordulóban.
  • A Boca Juniors kiegyensúlyozottan szerepel az elmúlt időszakban, az elmúlt idényben 7. lett, de így is centikkel csúszott le a bajnoki címről. A brazil sztárcsapatokkal nem bírja anyagilag a tempót, viszont argentin szinten jó erőkből áll. A bajnoki cím elúszni látszik három mérkőzéssel a vége előtt, hiszen hat pont a hátránya. Ráadásul élet-halál harcot vív a Copa Südamericana elődöntőjében, az ősi rivális River Plate-tel szemben, épp a párharc közepén járunk. Csütörtökön újra randevúznak. Éppen emiatt ahogy egy héttel ezelőtt, most is B-csapat lép majd pályára. Otthon ugyan négyet nyert sorozatban, és 5-0-as mérleggel áll, de ez most más tészta lehet, főleg úgy, hogy az ellenfél sem akárki.
  • Az Independiente a liga nagyobb csapatai közé tartozik, azonban a másodosztályból volt kénytelen visszatérni erre a szezonra. Nagyszerűen sikerült, még a bajnoki címre is lehet halvány esélye, viszont a dobogóért reálisan harcolhat. Ehhez nincs más dolga, mint győzni vasárnap. Idegenben azért nem megy annyira fényesen, 3-2-2-es mérleggel és 9-10-es gólaránnyal felemás. Akad egy fontos eltiltott és két hosszú távú hiányzó, egyébként a legerősebb, motivált keret várható a pályára.
  • A Boca egyértelmű esélyes lenne normál esetben, de nem most. Mégis a második csapat játszik, és az ellenfél nem akárki. Az odds brutálisan nagyot esett a vendégekre, érthető okokból.
  • Boca Juniors, várható kezdő: Trípodi - Grana, Echeverría, Pérez, Insúa - Fuenzalida, Cubas, Castellani, Carrizo - Calleri, Gigliotti.
  • Independiente, várható kezdő: Rodríguez - Zárate, Aguilera, Cuesta, Villalba - Bellocq, Mancuello - Pisano, Montenegro, Pizzini - Penco.
  • Van egy tipped? Fogadj ITT!