Arsenal: újabb sérüléshullám fenyeget

Létrehozva: 2015. február 11. 13:09
Tart az átok! Újabb sérüléshullám fenyegeti az Arsenal labdarúgócsapatát, hetekkel azután, hogy végre úgy tűnt, a keret legnagyobb sztárjai újra versenyképes állapotban vannak.


Az évek óta hagyományosan sérüléshullámmal küzdő Ágyúsok alig örülhettek a hónapok után felépült Olivier Giroud, Mesut Özil, Aaron Ramsey és például Theo Walcott felépülésének, máris itt az újabb pofon.

A keddi, Leicester City ellen izzadtságosan megnyert bajnokin ugyanis cserét kért Ramsey, láthatóan térdével küzdve, míg az utóbbi időben szintén szenvedő Alexis Sánchez is észrevétlen maradt, rá is kihagyás várhat.

Konkrétum egyelőre nincs, de a házi gólkirály és a középpálya motorja nélkül nehéz hetek várhatnak a Monaco elleni BL-nyolcaddöntőre készülő együttesre, hiába áll jelenleg top4-es helyen a Premier League-ben.

Arsene Wenger pesszimista Ramseyt illetően, hiszen már harmadszor sérült meg térdén, míg Alexis könnyen komoly gonddal küzdhet friss problémája kiújulásával. Mikel Arteta, Mathieu Debuchy, Alex Oxlade-Chamberlain és Abou Diaby egyébként sem áll rendelkezésre, míg Jack Wilshere épp a visszatérés küszöbén áll.