Ancelotti: Nem a felállással van baj

Létrehozva: 2014. szeptember 14. 15:37
Három forduló után három ponttal szerénykedik a Real Madrid a La Ligában, amely ilyen gyenge kezdéssel még soha nem nyerte meg a bajnoki címet. Carlo Ancelotti egyelőre nem aggódik a BL-győztes gondjai miatt.


Az olasz szakembert a sztárokkal teletűzdelt csapat felállásáról faggatták, ám ő kitére választ adott, pedig immár a második mérkőzését bukta el a tavasszal Európát végigverő fiaival a La Ligában. Ráadásul most hazai pályán sült be.

„Elemeznünk kell a történteket, és gyorsan helyre kell tenni a hibás részleteket - kezdte a Milan, a Chelsea és a PSG volt trénere sajtótájékoztatóján. - Az első félidő jól sikerült, a másodikban lassabbak voltunk és nem elég kemények."

„Nincs semmi gond a felállással, csak nem játszunk elég elszántan, elég intenzitással. Rosszul kezdtünk, de ez még csak az eleje, hamar rendet teszünk" - ígérte Ancelotti, aki továbbra is a tavaly bevált 4-3-3-as rendszert erőltette.

Iker Casillas megint megkapta a magáét a szurkolóktól, azonban főnöke megvédte, kicsit furcsán: „Nem hallottam, hogy fütyültek volna Casillasra, csakis a mérkőzésre koncentráltam. Nem a kapus hibája, ha gólt kapsz a rövid oldalra."

A Real Madrid öt tétmeccsen egyetlen győzelmet számlál az új idényben, kedden a Basel ellen javíthat a BL-nyitányon.