"A Real Messivel verhetetlen lenne"

Létrehozva: 2014. november 25. 15:43
Nem zárkózott el az ötlettől Carlo Ancelotti, hogy Lionel Messi egy napon a Real Madrid futballistája legyen, ha a Barcelonát esetleg elhagyná. Erről márpedig az utóbbi hetekben egy több pletyka lát napvilágot.


A spanyol bajnokságban és a La Ligában i taroló királyiak vezetőedzője azután beszélt a nagy rivális legnagyobb sztárjáról, hogy az megdöntötte az örökös bajnoki gólrekordot a Sevilla elleni szombati mesterhármasával.

A 27 éves Messi az ősszel egyre gyakrabban hozták szóba más sztárcsapatokkal, így a Manchester City, a Chelsea és a PSG neve is felmerült, persze szigorúan csak pletyka szintjén. Most a Real Madridot is bedobták...

"Ha Messi a Real Madridhoz jönne, akkor egy külön bajnokságot kellene nyitni - válaszolt a Marca kérdésére az olasz tréner, majd hozzátette. - Például egy ligát Európa és Amerika legjobbjaival a blancók ellen."

"De nem kell ilyenekre gondolnunk, most is minden rendben van, és mindig akadtak sztárok, akiknek jövőjéről rengeteg hír látott napvilágot. Örülünk, hogy máshol játszik, így nagyobb a versengés" - tette hozzá Ancelotti bölcsen.

Messi eddig 16 mérkőzésen 14 gólt szerzett a Barcelona színeiben az ősszel, szerződése 2018-ig szól.

FOGADNÁL? IDE KATTINTS!