75 milliót nyert egyetlen szelvénnyel

Létrehozva: 2014. november 25. 19:20
Írországban adták fel azt az elképesztő szelvényt, amely egy szerencsés ismeretlen számára egyetlen egy euróból nem kevesebb mint 245 668-at varázsolt egyetlen hétvége alatt. Kapaszkodj, mert ez kemény lesz!


A Co Monagham városában élő szerencsevadász a múlt héten nem kevesebb, mint 10 mérkőzésre helyezett el tippeket, és meg sem állt az alig több mint 300 forintból tétből a több mint 75 milliót érő nyereményig. Nem csak a győzteseket jósolta meg, hanem valamennyi találkozón mindkét csapat gólt is kellett szerezni. Pokolian nehéz ügy.

Pénteken este két kései gólra volt szüksége, hogy életben maradjon, így az Espanyol a 84. percben szépített az Athletic Bilbao ellen (3-1), míg Ezequiel Lavezzi szintén ekkor talált be a Metznek, elintézve a PSG diadalát (3-2).

Szombaton Olivier Giroud ráadásbeli gólja a Manchester United ellen (1-2) mentette át vasárnapra. Ott sem volt hiány izgalmakban, így Luc Castaignos a 80. percben szerezte meg a Twente három pontját (2-1) a Zwolle ellen, míg a Marseille szintén az utolsó percekben intézte el 3-1-re a Bordeaux-t. Nem sok körme maradhatott nyertesünknek...

A vezető ír fogadóiroda részéről Féilim Mac An Iomaire elmondta: "Épp elég nehéz eltalálni 10 meccs eredményét, nehogy még a góloknak is záporozni kell. Bankot robbantott, csak gratulálni tudunk neki. Jöhet a karácsony!"

FOGADNÁL? IDE KATTINTS!