Görbicz Anita ott lesz az Eb-döntőn (x)

Szerző: SHLétrehozva: 2014. december 19. 15:46
A magyar válogatott már nem juthat be a 2014-es női kézi Eb budapesti fináléjába, de Görbicz Anitával - akit korábban a világ legjobb női játékosának is megválasztottak - így is találkozhatnak vasárnap a kézilabda honi szerelmesei.

Az IDROS izzadásgátló termékcsalád meghívására a helyszínen tekinti meg a döntőt a Győri ETO KC és a magyar válogatott kétszeres BL-győztes és világbajnoki ezüstérmes klasszisa, Görbicz Anita. A különlegesnek ígérkező este lehetőséget kínál arra, hogy bárki találkozhasson, és aláírást vagy közös képet kérjen Anitától.

A Magyar Kézilabda-szövetség 1+1 jegyakciójának köszönhetően ráadásul még többen vehetnek részt a kézilabda egész hétvégén át tartó ünnepén: a már most érvényes jeggyel rendelkezők és az ezután vásárlók is plusz egy belépőt kapnak ajándékba, mellyel bárkit elhozhatnak magukkal a Papp László Sportarénába.

A játék szerelmesének számítasz, vagy csak fogékony vagy a jó programokra? Ha nincs még meg, mit csinálj hétvégén a családdal, és szeretnél egy valóban maradandó élménnyel gazdagodni, váltsd meg jegyeidet már most hétvégi budapesti mérkőzésekre!

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bravúr a javából: levertük a norvégokat!
Összeszedett, időnként csillogó játékkal verte az Eb - eddig 100 százalékos - topfavoritját a házigazda Magyarország női kézilabda-válogatottja, amelynek érdemeit az sem kisebbíti, hogy az olimpiai bajnoki címvédő számára már...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Görbicz Anita
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu